2013. december 2., hétfő


Ismét megcsináltuk!!!
Elsők megint!

A napokban ismét rekordokat állítottunk fel. Elsők vagyunk!



  • Elsőként építettünk L8-as farmot úgy, hogy az ügynökök több mint fele sapkában és kevesebb mint az egyharmada sapka nélkül volt.

  • Szintén nem épített előttünk L8 farmot még senki úgy, hogy az ügynökeink nagy része sötét tónusú kabátban volt. Ennek a kivitelezése volt a legnehezebb. Több mint két hétig készültünk rá.

  • Európában elsőként építettünk úgy L8 farmot, hogy végig a bal kezünkben fogtuk a telefont. Igen, megcsináltuk! Nem volt könnyű ez sem.

  • Újabb rekordot állítottunk fel azzal, hogy a farm építést megelőző kettő és fél órában egyikünk sem fogyasztott 300 kalóriának megfelelő élelmiszernél többet. Illetve már az azt megelőző napokban sem fogyasztottunk például roston sült királydurbincsot.

  • A sok előzetes tervezésnek köszönhetően ekkor épült az ország első L8-as farmja is, amelynél a résztvevők triglicerid szintje nem, vagy minimális mértékben volt határérték felett.


Külön köszönjük a gratulációkat a Pacsatüttősi Top Secret Elit Advanced L8 közösség tagjaitól is. Továbbá elnézést kérünk azon ügynöktársainktól akik a fotózás miatt lemaradtak a farmolásról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése