2013. december 1., vasárnap

K3dv3s Z0:ld3k!

Kedves Zöldek!

Kivételesen hozzátok fog szólni a blog.

Mi nem fogunk nekiállni csábítgatni benneteket (persze örülünk, ha úgy döntötök, váltotok és ehhez minden segítséget meg is adunk, hogy még december 14. előtt elérjétek az L5 szintet és ezzel együtt a founder badge-t), de szeretnénk, ha tudnátok néhány dolgot rólunk és végiggondolnátok, mit fog számotokra jelenteni a zöld vezetés által emlegetett kék város.

De mielőtt a kék városról beszélnénk, néhány szó rólunk.

Igen, vannak csaták, amiket elvesztünk, vannak, amiket megnyerünk. Veszítünk néha, mert nincs vasakaratú vezetés, ahová átlag játékosnak szinte lehetetlen bekerülnie. Demokrácia van nálunk, sok-sok töprengés, viták, amikbe akár l1 szintű játékos is belefolyhat. Nincs linkelési tilalom, nem fogjuk azt mondani egy tervetekre, hogy hülyeség, csak azért, hogy 3 nap múlva mi állhassunk elő vele, nem számít sikknek a raktáracc, nem fogjuk zöld játékosoktól kérdezgetni, hogy mi a szokás nálatok multiacc terén, ahogy azt tette például a Rezó téren egy zöld, vagy talán zöldvr volt?
Persze a kékek sem szentek, köztünk is van, aki több accot használ, de nem ajánlatos vele lebukni, mert annak ez a következménye:

https://plus.google.com/112443135158142258771/posts/SKgQvDHRWZ1

Nálunk sosem lesz zöld város terv, mi sosem fogjuk azt mondani a kék játékosoknak, hogy ne játsszanak, ne kékítsenek, ne bántsák a zöld portálokat. A zöld vezetés épp erre készül. Beszéljetek olyan zöld játékosokkal, akik tavaly tél végén már játszottak, kérdezzétek meg őket, mi is volt az a NI, mi volt az a „várjátok a jelet”? Rossz volt akkor zöldnek lenni a városban, sőt, utána is. Még fél év múlva sem állt vissza az erőegyensúly. Mi, kékek boldogultunk, sok játékos lépte meg akkoriban az L8-at, de a zöldek megrekedtek a vezetőség NI-taktikája miatt.
Mi nem fogunk nekiállni csábítgatni benneteket, örülünk a méltó és nemes ellenfeleknek, akikkel öröm együtt játszani. Ha ti is úgy gondoljátok, hogy ez egy játék, ahol az elsődleges cél az, hogy jól érezzük magunkat, akkor fordítsatok hátat! De ne a frakciótoknak, csak az elvakult, mindenkit gyalázó szűk vezetői körnek. Szerveződjetek, csináljatok saját enlightened csoportot és szóljon végre az önfeledt játékról a történet a másik oldal gyalázása helyett!
(Persze, ha mégis váltanátok, akkor tárt karokkal várunk benneteket, ahogy tárt karokkal vártunk más zöld ügynököket is).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése